Vloeistofbehandeling

Vloeistofbehandeling

Door het ontstaan van RDW Processing uit de productie afdeling van Wazutec Watertreatment B.V. hebben wij samen met Wazutec meer dan 30 jaar ervaring in de industriële vloeistofprocessen en de behandeling, transport en opslag van deze vloeistoffen.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

Optimalisering en automatisering van uiteenlopende vloeistofprocessen; van afvalwaterzuivering tot complete chemische vloeistofprocessen.

Adviseren, produceren en leveren van een compleet nieuwe, speciaal voor uw toepassing ontworpen waterzuiveringsinstallatie / vloeistofbehandelingsinstallatie.

Ontwerp, productie en levering van alle kunststof componenten; vloeistoftanks, procesbaden, leidingwerk, pompen, filters, appendages ten behoeve van de bovengenoemde installaties.

Reparatie en onderhoud van de bovengenoemde installaties.

Neem vrijblijvend contact op met RDW Processing

Door de unieke combinatie van RDW Processing en Wazutec Watertreatment hebben wij gezamenlijk alle faciliteiten in huis; van advies en ontwerp tot productie, het op locatie plaatsen, aansluiten en in bedrijf stellen van de vloeistofbehandelingsinstallaties.

Neem vrijblijvend contact op via 085 0715915 of stuur een mail naar matien@rdw-processing.nl voor meer informatie over vloeistofbehandeling.