Diensten

Ontwerp van kunststof producten en installaties

RDW Processing ontwerpt kunststof producten op maat. Door onze jarenlange ervaring in verschillende industrieën hebben wij een goede basis om onze klanten te adviseren in onze verschillende diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van kunststof gekwalificeerde procesinstallaties en voorzien u graag van persoonlijk advies.

Montagewerk & plaatsing

RDW Processing levert montagewerk op locatie. Ook kan RDW Processing veilig het transport en de plaatsing op locatie verzorgen. Dit zorgt voor zo min mogelijk risico op beschadiging van de kunststof producten en installaties.

Onderhoud & optimaliseren

Op basis van het herhalen van basisontwerpen voor al onze installaties en vaste leveranciers, is het onderhouden van de RDW Processing installaties gemakkelijk. Bovendien is het uitvoeren van de juiste onderhoud erg belangrijk voor een lange levensduur van de installaties. Voor RWD Processing is het mogelijk om al deze installaties te onderhouden, zowel procestechnisch, als elektrisch en mechanisch. Het gehele onderhoud onder één paraplu, zolang u produceert, ongeacht wanneer en waar. Naast het onderhoud is het mogelijk om uw installatie uit te breiden en eventueel te optimaliseren door ons. Dat alles wordt gedaan met inachtneming van de basisbeginselen van het ontwerp.

Storingen & calamiteiten

Door structureel preventief onderhoud te verrichten kunnen storingen en calamiteiten zoveel mogelijk worden beperkt. Desondanks hebben de meeste processen wel eens te maken met een storing of een calamiteit.
Doordat de meeste installaties binnen onze branche 24/7 in werking zijn is het van belang dat storingen en calamiteiten binnen een acceptabele termijn worden opgelost. RDW Processing is zich hiervan bewust en zoekt altijd naar een snelle, passende oplossing om daarmee de gevolgen en de kosten van productiestilstand beperkt te houden.

Meer informatie over onze diensten

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten als advies op maat, het ontwikkelen en onderhoud van uw kunststof producten en of installaties. Neem vrijblijvend contact op via +31 (0)85 0715915 of stuur een mail naar matien@rdw-processing.nl voor meer informatie over onze diensten.